Zahájili jsme spolupráci s Business Family s.r.o.

admin_adminFinance

Zahájili jsme spolupráci s Business Family s.r.o.
Audio source missing

Realitní trh není jen o nemovitostech, ale týká se i financí. Abychom našim klientům byli schopni ještě lépe zprostředkovat i tuto oblast, zahájili jsme od 1. září 2022 spolupráci se společností Business Family s.r.o.! Co spojuje naše společnosti a proč bude spolupráce pro naše klienty výhodná? Představujeme vám naše nové „MY“.

Kdo jsou Business Family s.r.o.?

Business Family s.r.o. je tým zkušených poradců s dlouhodobými zkušenostmi, kteří se rozhodli, že vnesou do širší společnosti povědomí o správném zacházení s finančními prostředky. Rozhodli se, že nabídnou své vlastní zkušenosti k položení základů finanční prosperity všech svých klientů.

Dnes společnost Business Family pomáhá svým klientům řídit nejen osobní, ale i firemní finance a umožňuje jim tak lépe pochopit situace na trhu a využít všech, i naoko skrytých možností. Díky tomu jsou pak jejich klienti schopni lépe vytyčit své finanční cíle, definovat svá přání a najít k nim tu nejvýhodnější cestu.

Co nás spojuje a jaká je naše společná vize?

Ke spolupráci společností Adomus – reality a finance jinak s Business Family s.r.o. vedlo hned několik faktorů, z nichž všechny souvisí s hodnotami, které naše společnosti sdílí.

Klíčovým z nich je nárok kladený na kvalitu. Klient, plnění jeho požadavků i být mu oporou v obchodním partnerství je pro nás na prvním místě. Toto jsou hodnoty, na kterých si obě společnosti zakládají.

Společnou vizí je také transparentnost a otevřenost vůči našim klientům. Vždy jednáme s „vyloženými kartami“ a nabízíme férový přístup. Tomu odpovídá i oboustranný motivační důraz „vydělávat společně, nikoliv na vás“.

Spojuje nás také silná orientace na dlouhodobé spolupráce. Spokojený a stálý klient, o něhož systematicky pečujeme, je pro nás skutečná cena za úspěch.

Spojuje nás mnohé!

Stejná filozofie, nároky na kvalitu, servis, dlouhodobá spolupráce a vracející se zákazník. Svět realit a financí jsou naším životním stylem a proto věříme, že tato spolupráce rozšíří možnosti, které svým klientům dokážeme nabídnout.

 In the dynamic world of online betting, 1xbet stands out as a trusted name that offers an immersive gaming and betting experience. With the launch of the 1xbet App Download, users are now equipped to place wagers, monitor live scores, and even view real-time matches, all from the comfort of their devices. This innovative approach not only simplifies betting procedures but also enhances user engagement, making every game an exciting adventure.As one of the forerunners in the digital betting industry, 1xbet continually pushes the boundaries to provide an unparalleled experience for its users. The essence of this commitment is captured in their download 1xbet App, which acts as a gateway for fans to dive into a world of sports, stats, and stakes. Tailored to be user-friendly, this application is a testament to 1xbet’s dedication to revolutionizing the betting landscape.

Sdílejte: